Tapahtumat

Kepan vapaaehtoisvalokuvaajana Maailma Kylässä 2018 -festareilla

Pääsin toukokuussa 2018 Maailma Kylässä -festareiden vapaaehtoisvalokuvaajaksi. Kuvat tulivat festarijärjestäjä Kepan käyttöön, mutta myöhemmin myös Suomen Monikulttuurinen Liikuntaliitto FIMU ry pyysi lupaa käyttää kuvia afrokuubalaisesta tanssista. Tokihan se kävi!

Kuvankäsittelyn on tehnyt Olli-Pekka Lehtinen.

 

Cordao de Ouro Finland -seura ohjasi molempina festaripäivinä Opi capoeiraa -tunnin.

 

Sunnuntain tähtiesiintyjä oli Grammyn voittanut Dobet Gnahoré. Ranskaan asettautunut artisti oli avoin ja hauska päivän pressitilaisuudessa ennen illan keikkaa.

 

Tuli kuumat paikat yleisön ja Raappanan välissä olevalla turvakaistaleella! Janne Pöyhönen bändeineen vei meidät Kauas Pois!

 

Lastenyhtye Päistikka aloitti päivän interaktiivisella setillä.

 

Guillermo Zayas Ramirez ja Vuokko Rajamäki tanssittavat jengiä afrokuubalaiseen tapaan.

 

Matka Tansanian musiikkikulttuuriin Menard Mpondan vetäessä lapsille ja huoltajille yhteislaulut ja -tanssit.

 

Häiriköt-päämajan vastamainosnäyttely sai usean kaivamaan kännykän taskusta ja napsimaan kuvia.

 

Miltä kestävän kehityksen tavoitteet vaikuttavat feministisestä näkökulmasta? Vasemmalta oikealle Feministisen puolueen varapuheenjohtaja Pazilaiti Simayijiang, Ruskeiden tyttöjen toimittaja Aurora Lemma ja FemR:n perustajajäsen Nitin Sood.

 

Keskellä Active Stills -kollektiivin palestiinalasvalokuvaaja Faiz Abu Rmeleh kertomassa miehitetyn alueen somepidätyksistä.

 

Tässä muutama heistä, joiden panos loi  puitteet 80 000 festarivieraan -ja kävijän onnistuneelle viikonlopulle. Oli kivaa, siistiä ja turvallista!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *