Puen sen sanoiksi

Monipuolinen kirjoittajaääneni on kuulunut eri medioissa ja organisaatioissa. Olen tehnyt juttuja mielipidekirjoituksista tieteen popularisointiin ja tiedän, millaisilla kärjillä ja näkökulmilla mielenkiinto herätetään. Olen johtanut urheilulajiliiton lehden sisältö- ja ulkoasu-uudistuksen, ja parantuneen sisällön myötä mahdollistanut median mainosmyynnin vuosien tauon jälkeen.

Journalististen töiden lisäksi teen advertoriaaleja, copyja ja verkkosisältöjä. Tutkin, mikä ihmisiä kiinnostaa, ja varmistan, että sisältö myös löydetään verkossa – jopa vuosien päästä! Luovuuden ja liiketoiminnan tavoitteiden yhdistäminen on kaupallisen sisällöntuotantoni lähtökohta.

Organisaatioiden viestintää ja markkinointia voi ja pitää mitata. Olen tehnyt tuloksellisia mainoskampanjoita Googlen ja Facebookin työkaluilla sekä seurannut ja todentanut verkkoliikenteen kasvua Google Analyticsin avulla.

Samastun helposti eri kohderyhmiin ja pystyn puhuttelemaan erilaisia ihmisiä. Uteliaisuus on vallitsevin luonteenpiirteeni ja parasta on, kun pääsen tutustumaan eri sidosryhmien ihmisiin ja heidän maailmaansa. Olen laajasti kiinnostunut yhteiskunnasta ja tiedonhaun mestari. Olen haastatellut urallani yrittäjiä, yritysjohtajia, YK-virkamiehiä, professoreja, urheilijoita ja taiteilijoita (myös lavalla!).

Juttunäytteitäni teemoittain

Feature/human interest
Tiede ja teknologia
Politiikka
Yritys- ja yrittäjäesittelyt
Opiskelu
Urheilu
Matkailu Suomessa (venäjäksi) Mediaplanetissa

Autan mielelläni erilaisissa projekteissa. Olen avoin niin työsuhteelle kuin toimeksiannoille. Laskutan työosuuskunta Lilithin kautta. Verkostoidu kanssani myös rohkeasti, vaikka yhteistyötä ei heti olisikaan näkyvissä!

Kati Ilomäki

kati.ilomaki@gmail.com

+358 44 09 49 444

https://www.linkedin.com/in/katiilomaki/
Skype: kati.ilomaki_1